dev builds
themes manual
device status forums
mailing lists
IRC bugs
dev guide

Rockbox mail archive

Subject: Re: WPS bug in the daily builds
From: Josh (Norm) Audette (
Date: 2002-10-09

> In the latest daily build (20021009), if I select a custom WPS file, shutdown
> the box, and start it up, the screen is blank except for the status line at
> the top. This might be related to bug 614156. The music continues playing
> and the box works fine. If I go back to the file dir and choose the WPS
> again, everything shows again.

        I saw this very same issue, only what happened was that I selected the
        .wps file and then went back from file browse mode to WPS, and the
        screen was blank. However, it was fine after I went back to browse
        mode and selected my playlist again.

        Further testing showed that if I select the same .wps file that I had
        already loaded, at no time did I see a blank screen. So it appears
        that selecting a new .wps file results in a blank WPS screen the first
        time, but any time after that, the WPS screen shows properly.

        My H/W Info:
        Hrm, I'd love to list my HW info, but I can't get into that screen. It
        flickers very quickly, but then drops me back to the debug menu.
        Another bug?

        Anyways, I have ROM: 1.26 and rockbox-200210091440

  Why, oh why,
  Do my telnet sessions die?
  			- Norm, "Ode to a bad firewall"
- - -.-- .-..  - - -.-- .-..  - - -.-- .-..  - - -.-- .-..  - - -.-- .-..
Josh "Norm" Audette <>       AIM: normmonkey ICQ: 25260232
Systems and Network Administrator (Contract)          <>
              Linuxcare.  Simplifying Server Consolidation.
. .-. - .--  . .-. - .--  . .-. - .--  . .-. - .-  . .-. - .--  . .-. - .-

Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew