Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: RE: HD problem
From: Elliott, Tim (Tim.Elliott_at_ips-sendero.com)
Date: 2002-10-15


I was just about to suggest the same thing. I had a 20Gig player that
wouldn't boot up, unless it was hooked to the USB port.
The old hard drive you put back into it could have just needed less juice to
boot up fully, and that's why it worked?
I would try new fully charged batteries.

-----Original Message-----
From: Ed Wilson [mailto:ed.wilson_at_cedalion.co.uk]
Sent: Tuesday, October 15, 2002 9:01 AM
To: rockbox_at_cool.haxx.se
Subject: RE: HD problem

probably a little too obvious but are you batteries ok ? Does it do the same
when plugged in through the adapter ?

-----Original Message-----
From: Perron, Olivier [mailto:olivier.perron_at_mdc.nec.fr]
Sent: 15 October 2002 13:50
To: 'rockbox_at_cool.haxx.se'
Subject: RE: HD problem

Have you try to run scandisk on your HD? It might help, who knows...

-----Original Message-----
From: Christian Waschnig [mailto:christian.waschnig_at_gmx.at]
Sent: Tuesday, October 15, 2002 2:35 PM
To: rockbox_at_cool.haxx.se
Subject: RE: HD problem

Sorry. I forgot to mention that I already have done this. I tried RB
1.3/1.4, original Archos 1.27d and none at all, which should result in
1.17i. Didn't help.

Christian

> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: owner-rockbox_at_cool.haxx.se [mailto:owner-rockbox_at_cool.haxx.se]Im
> Auftrag von Stuart Tedford
> Gesendet: Dienstag, 15. Oktober 2002 13:24
> An: 'rockbox_at_cool.haxx.se'
> Betreff: RE: HD problem
>
>
> Sounds like a problem with the ajbrec.ajz file on your HDD that
> the firmware
> is trying to load at boot-up. Connect via USB in windows and
> delete/replace
> that file with a known good one.
>
> Stu.
>
>



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa