Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Recording
From: BoD (BoD_at_JRAF.org)
Date: 2003-02-05


Hello.
I made my first recording test, and so far it's a failure :(
I use the 030129-1342 build.

I went yesterday to a concert, and started the recording at the beginning.
Ended it at the end of the concert. (So the recording should be about 3
hours i'd say). Before that I made a little test, recording a few seconds.
Now I have 3 files in my root directory:
record.mp3 (I think it's an old one?)
r050110163002.mp3
r050110172629.mp3

(ok my unit thinks we're in 2005... I have to change that)

Anyway when I try to play r050110172629.mp3, it just makes 0.5 second of
noise (external noise, I can hear the recorded sound of the hard drive),
then 4 seconds of silence. Then the same thing about 10 times.
AND THEN a very distorted version of some mp3 than I have in my unit !
for like 10 seconds
then it goes back to the noise/silence thing.

In the wps it says the mp3 is "2973:0!" minutes long.

Now when I plug the unit in windows, it says record.mp3 is 0kb,
r050110163002.mp3 is 196kb and r050110172629.mp3 is 0kb.
I can't copy r050110163002.mp3 (windows says "Impossible to copy
r050110163002.mp3 : The file or folder is damaged and unreadable.")
I can copy r050110172629.mp3 and record.mp3 but they are 0 byte long.

I tried to play them in winamp but it does nothing.

Is there a chance that I can recover the recording in some way?

Thank you very much!

BoD



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa