Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Recording with Rockbox - What went wrong?
From: Bob (bob_at_simister.org.uk)
Date: 2003-02-12


Guys

how so i get rolo to load ? I can't seem to work it out at all and would
love to use it on my FM recorder

----- Original Message -----
From: "Gary Richardi" <gary_pr_at_yahoo.com>
To: <rockbox_at_cool.haxx.se>
Sent: Wednesday, February 12, 2003 7:33 PM
Subject: Re: Recording with Rockbox - What went wrong?

> Hmmm, I've gotten a few good recordings under ROckbox which makes it
> even more puzzling. I also had another related problem the other day.
> I'd recorded two files and had listened to them but not all the way
> through. They played fine on the AJBR so they weren't 0 length. I used
> Win2k CUT (i.e MOVE) to load them to my laptop. One file transferred
> fine the other arrived as a 0 length file! Of course, since I used CUT,
> it was automatically deleted from the AJBR and the recording was lost
> (I should know by now to always use copy then go back and manually
> delete...what can I say...a moment of weakness...). Is producing
> zero-length files a known problem with recording under CVS03010? If the
> recording function has been improved in the latest daily build, perhaps
> I'll load it and Rolo to the older one-key queue version when I'm using
> it in the car. That can be done, right?
>
> --- Jason Hamilton <jason_at_superlink.net> wrote:
> > I've tried recording with my Recorder 20, and of the 5 times
> > I tried, all 5 result in a 0 filesize recording.
> >
> > The player also locks up if you try to play the empty file
> > (hard drive light turns on and it just sits there).
> >
> > Worse yet, if you restart and have auto resume, it goes
> > back to the file and locks up again, lol.
> >
> >
> > At 12:07 PM 2/12/2003, you wrote:
> > >At band rehearsal last night I set up the AJBR running Rockbox CVS
> > >030109 (I need the one-button queue feature) and started recording
> > >using an external mic. The signal level was good, the recording icon
> > >was displayed, and the word "recording" was flashing. The AJBR was
> > >running off the AC adapter as the batteries had been used down to
> > about
> > >3%. I left it running like that for about 2 hours. When rehearsal
> > was
> > >over, I went over to stop the recording. It looked fine (still
> > >recording) but when I tried to play the file, R030211213522.mp3, it
> > >immediately skipped to the next file (a sign of a 0 length MP3
> > file). I
> > >misplaced my USB cable so until I find it I can't verify what the
> > file
> > >looks like but it's a pretty good guess that it's 0 length. Any idea
> > >what went wrong? I've recorded with the AJBR and the same version of
> > >Rockbox before without problems.
> > >
> > >=====
> > >--- Gary ---
> > >4 Way Street (West) - CSN&Y Tribute band ---> http://4waystreet.net
> > >My original music ---> http://www.mp3.com/gpr
> > >
> > >__________________________________________________
> > >Do you Yahoo!?
> > >Yahoo! Shopping - Send Flowers for Valentine's Day
> > >http://shopping.yahoo.com
> >
>
>
> =====
> --- Gary ---
> 4 Way Street (West) - CSN&Y Tribute band ---> http://4waystreet.net
> My original music ---> http://www.mp3.com/gpr
>
> __________________________________________________
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! Shopping - Send Flowers for Valentine's Day
> http://shopping.yahoo.com
>



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa