Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: not charging - help, please
From: Kevin Wimberly (kwimberly_at_fcsl.edu)
Date: 2003-02-18


P.S. - I've been running the production release 1.4 for about an hour, and
my battery info still says 100%. I think I just really confused something
with charging. I completely removed all Rockbox files and booted into the
Archos ROM - the charging animated icon works, and it charges fine. It's
just something with Rockbox and charging... Thanks in advance for any
suggestions.

"Kevin Wimberly" <kwimberly_at_fcsl.edu> wrote in message
news:<531536E435B9D311B65C006008F5D3BE03A8FFCF_at_FCSL5>...
> I'm using th 2/17 daily build in my 15GB JB. I had it plugged in and
> was charging while listening to music. I accidentally yanked the
> plug. After plugging it back in it seems that the firmware is no
> longer recognizing the charge. It says that it's plugged in (light
> staying on/plug icon), but it's slowly counting down the battery
> percent. When I boot to the 1.4 release, the battery is staying at
> 100%, but it doesn't do the animated charging icon. If I shut down
> Rockbox and display the Archos charging screen for awhile and then
> boot back into Rockbox - the battery shows 100% again!!
>
> Any ideas? Thanks - Kevin
> (sorry if this is a double-post - I'm not used to traditional NNTP)
>



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa