Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: RE: Playlist not working in Jukebox 6000 with Rockbox 2.0
From: Eric Lassauge (lassauge_at_mail.dotcom.fr)
Date: 2003-04-23


Maybe it's bound to the player only ?
The same lists were working before :-<

BTW no answers to my questions regarding the downloading of the
old versions (maybe only with CVS, is there a special CVS tag for
the versions) ...

--
+-----------------------------------------------+
| Eric Lassauge <lassauge_at_mail.dotcom.fr>       |
|               http://lassauge.free.fr/        |
+-----------------------------------------------+
| TRASYS G2I - Responsable Pôle Logiciel Bord   |
| <eric.lassauge_at_g2i.com>                       |
| Tél. : 05.61.00.92.60 - Fax. : 05.61.39.17.65 |
+-----------------------------------------------+
| GIE ADELE - Responsable Technique             |
| <eric.lassauge_at_gieadele.com>                  |
+-----------------------------------------------+

> -----Message d'origine----- > De : owner-rockbox_at_cool.haxx.se [mailto:owner-rockbox_at_cool.haxx.se]De la > part de Michael O'Quinn > Envoyé : mardi 22 avril 2003 23:31 > À : rockbox_at_cool.haxx.se > Objet : Re: Playlist not working in Jukebox 6000 with Rockbox 2.0 > > > FWIW, playlists still work for me. > > CVS-030416 from website, Studio 10, Hawrware Firmware 5.08. > > Michael > > On Tue, 22 Apr 2003 scolombdupuy_at_inext.fr wrote: > > > Hi, > > > > I've got the same problem. playlist loading makes pause/play > blinking. playlists have been generated by rockbox. i will send > the pl if necessary. the playlists worked before v2.0. last info, > I use french language file > > > > > > Bruno > > > > ---- Message de "Eric Lassauge" <lassauge_at_mail.dotcom.fr> à > 09:59:13 22-Avr-2003 ------ > > >Hi, I wonder if anyone else saw this: > > > > > >when I load a '.m3u' file (which is working in previous version > > >of rockbox ! BTW where can I download an older version ?) made > with Winamp > > >I go into an infinite loop and playing never begins (first > display "loading" > > >then the above symbols - play and pause symbols - blinking) ! > > >



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa