Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Problem with my unit (broken ?)
From: Gonz (gonzini_at_freenet.co.uk)
Date: 2003-05-24


Hi, i have a similar problem with my FM20.The problem started without any
warning.If i press anywhere around the centre of the unit it will display
the USB logo and then reboot (if using the archos firmware) or just drop out
back into rockbox.
Something is shorting out (or broken track/component) inside and causing
this.
This is my second unit and this one is going back next week for another
replacement unit.
Im not impressed now with the build quality of these things...
Only advice i could give to you is to remove any ajbrec.ajz from the drive
and boot from rom.
If that doesn't sort it then remove the battery cover leave it for 5mins,
replace then try again.
If it still plays up then you had better send it back under warranty, if it
is.
Cheers
Gonz

>Hi all,
>
>I got a problem with my FM Recorder (since last week) :
>
>It began when I unplugged the charger, and the USB screen came. When I
>plugged it again, the unit behaved correctly, but I couldn't turn it off
>since when it was either plugged, or displaying the USB screen.
>
>I had to unplug it during ~20H, so when I came back, the battery was
>empty (as it had been in the USB screen during this time).
>
>I then plugged the charger, but instead of booting the charging rom, it
>now displays nothing but the green light (solid) and the red light,
>sometimes blinking (between 1Hz and 10Hz) and sometimes solid ??
>
>The screen is always off, and when the red light is blinking, the HD
>makes a little noise each time it lights up...
>
>
>Does anyone know anything about this problem ?
>
>
>SeeSchloss
>



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa