Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: RE: A possible bug found in the queue code
From: Hardeep Sidhu (hardeeps_at_pobox.com)
Date: 2003-05-28


Hi Jack,

Did you have any other songs queued before you queued this one?

There are a few possibilities as to the cause of this which I'll
investigate. However, you may want to file a bug report on SF just so it
doesn't get forgotten.

-Hardeep

> -----Original Message-----
> From: owner-rockbox_at_cool.haxx.se [mailto:owner-rockbox_at_cool.haxx.se]On
> Behalf Of Jack Peel
> Sent: Tuesday, May 27, 2003 2:08 PM
> To: rockbox_at_cool.haxx.se
> Subject: A possible bug found in the queue code
>
>
>
> I stumbled across what seems to be a bug in the queue code. This is
> what happened.
> I was playing from a play list, and I wanted to insert a song in the
> queue. This
> has worked well many times before, but this time when I acutally queue'd
> the song
> it was in transistion from one song to the next. What happended was it
> stopped
> playing, however the play symbol stayed on. I waited for the player to
> continue
> but it seemed to just sit there, so I selected the song that I wanted to
> queue again
> (this time to play) and it started up fine.
>
> I'm wondering if there is a mutex issue where the enqueue thread was
> writing the
> file when the play thread was trying to read it and got confused, or
> just gave up.
>
>
> Just a simple bug report :)
>
> If you have any questions, or want to get more details, just email me :)
> you know how to email.. just put you lips together and push send :)
>
> Jack
>



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa