Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: RE: Extremely low audio (all of a sudden) w/Rockbox 2.1
From: bri0831_at_verizon.net
Date: 2004-02-12


Thanks for replying.

Unless I am jusy so overtired lately that I have no clue of what's going on, I thought that with the Archos firmware I didn't have to turn it up very loud (after tweaking the sound settings, etc. to my liking) to get it to pump out some loud tunes. I'm going to keep playing with it and see what happens. Last night I left it playing for a number of hours to completely drain the battery and I'll recharge before flashing again. Maybe it glitched on something. But I'll be sure to let you know how it all works out.

Thanks again!

Brian G.
>
> From: Touillaud Nicolas <Nicolas.Touillaud_at_fr.thalesgroup.com>
> Date: 2004/02/12 Thu AM 03:06:14 CST
> To: "'Rockbox development'" <rockbox_at_cool.haxx.se>
> Subject: RE: Extremely low audio (all of a sudden) w/Rockbox 2.1
>
> I've got a non flashed FMR, and 70 is a good value for me... I've never used
> it with much lower values (except utra-quiet environment).
> I start earing a vague noise at ~40-45.
>
> It's quite hard to know the volume value in the original firmare (or did I
> missed something ?) but the slider in the menu seem to be at ~ 3/4 of it's
> way for an approximatively equal output level... Lot of approximations but
> in the end I don't see a real diffrence between the 2 firmwares on this
> point.
>
> What level did you used ?
>
> Nicolas
>
> -----Message d'origine-----
> De : Brian G. [mailto:Bri0831_at_verizon.net]
> Envoyé : jeudi 12 février 2004 05:26
> À : rockbox_at_cool.haxx.se
> Objet : Extremely low audio (all of a sudden) w/Rockbox 2.1
>
>
>
> Hello all. I'm still kind of new to flashing the Archos Jukebox FM Recorder
> - but I must say that your product kicks much ass!! Archos could only dream
> of releasing their product with software so good.
>
> My only problem is this- I have been using 2.1 for at least a week, and the
> other night I put on the headphones and I couldn't hear anything. My unit
> isn't very old at all, and I haven't really started to use it a lot until
> recently. It is also well taken care of with no abuse whatsoever. It seems
> as if the only way I could hear the music would be to turn the volume up to
> at least 70 or 80, when before I could hear it at a much more "normal"
> level. So I have reverted to the Archos 1.30j firmware, and remember how
> much it sucks.
>
> Does anyone have advice? I tried different headphones, etc. and still the
> same. I want my Rockbox back, and I need to get it working again!!
>
> Hope someone can help.
>
> Thank you in advance.
>
> Brian G.
>
>
>


_______________________________________________
http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox


_______________________________________________
http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa