Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: RE: ack! Computer no longer assigns my jukebox player a drive let ter!
From: Touillaud Nicolas (Nicolas.Touillaud_at_fr.thalesgroup.com)
Date: 2004-04-20


I've had this problem when I used CD emulators, they sometimes mounted the
files over a drive letter previously used by the jukebox. Once unloaded, the
jukebox mounted fine.
Try to look in the "disk managment tool" (under administrative
tools->comuuter managment). The names may be inacurate, my winXP is in
french ;)

Also, try to use both rockbox and original firmware to connect, just in
case...

Good luck
Nicolas

-----Message d'origine-----
De : cdj [mailto:jonesc5_at_cc.wwu.edu]
Envoyé : mardi 20 avril 2004 07:49
Ā : rockbox_at_cool.haxx.se
Objet : ack! Computer no longer assigns my jukebox player a drive letter!

Hi all,
 
I sorry to bring this problem here, as this isn't a general Archos support
forum, but I'm at a loss.
 
When I plug my usb archos jukebox 6000 player into either my laptop or my
desktop - both running xp - the usual system tray icons appear, and all
seems fine. The problem is that nothing ever appears in my computer about a
new drive, and when i hover the mouse over the system tray icon, where
usually it will say something of the form "Drive (E:)", instead it says
"Drive ()".
 
Everything looks fine/normal in device manager, and i haven't received any
errors anywhere else. I've used the unit with both of my computers for a
very long time now, and have never seen this problem.
 
Anyone got any ideas what's wrong?
 
(I wouldn't be surprised in the least if it were something absurdly
simple)
 
Thanks for your patience, and any advice,
 
cdj
_______________________________________________
http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox
_______________________________________________
http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa