Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Flashed AJBR won't load past splash screen
From: Karl Tinsley (karltinsly_at_msn.com)
Date: 2004-07-01


Well, in case anyone's interested. . .

I got my USB cable and hooked up to the computer. It connected, but only
if I hooked it up and then turned on the AJBR -- it wouldn't connect if
I tried to start the AJBR before connecting the cable.

Downloaded and installed today's daily build (040701). Flashed it by
playing the UCL file.

When I unmounted the AJBR, all was well (at least I could see the file
explorer on the LCD). I turned off the AJBR and tried to restart -- it
froze at the splash screen again. I restarted the AJBR again by
connecting USB and then unmounting. This time I played part of a song to
make sure it was really working. It played okay, so I stopped the song
and then shut down.

Now everything is working fine, so I'm thinking it might have somehow
been related to the auto-resume bookmark.

Anyways, it's working again. If anyone else has this problem, maybe
these steps will help.

Karl

Karl Tinsley wrote:
> Hi rockboxers,
>
> I've got my new V1 AJBR flashed with 2.2, then upgraded to daily build
> 040629. It was working fine this morning, but now when I turn it on, I
> get the splash screen, the disk spins up, the red light blinks a few
> times, and then nothing -- I can hear the disk spinning, but the LCD
> just stays at the splash screen and won't do anything else. I can turn
> it on and off, but no other buttons do anything and I can't get past the
> splash.
>
> I don't have my USB cable with me, so I don't know if USB will work.
>
> Any ideas?
>
> Karl
>
> _______________________________________________
> http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox
>

_______________________________________________
http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa