Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Advice/Help Needed :(
From: Manuel Dejonghe (limbus_at_gmail.com)
Date: 2004-09-16


On Wed, 15 Sep 2004 23:59:40 +0100, karl 'the_angry_angel' southern
<the_angry_angel_at_blueyonder.co.uk> wrote:
> Ok, im getting irritated - ive been out, got a new cable after my ebay
> purchase arrived cableless.
> I've loaded the drivers for XP, its picking up the JB - but its not
> assigning it a drive. Are there any known issues of having too many
> drives for the driver or something (I have 7 drives: A-H [not including
> B])? I can hear the drive physically spinning up, but nothing happens -
> am I gonna assume its something more sinister, like a slightly knackered
> HD/dodgy connection?
>
> Anyone got any ideas?

I've got (and still have) constant problems when connecting my (USB
2.0-aware) recorder v1 to a usb2.0-port on my computer. Co-workers
told me XP is not USB2.0-ready per default and I'd need supplement
drivers, which I failed to find.
If I try, I've got the same problems it's not shown in the disk manager either.

If I connect it to any USB1.1-Port my computer has, it works. It's
slow, and WinXP keeps telling me I connected a Hi-Speed device to a
non-High-Speed-Port, but it works.

My mate is connecting it from time to times to his notebook
pcmcia-usb2-adapter, which was delivered with a special driver of
course. So I know USB2.0 is definitely working. And it's faaaaast ;-)

Hope you're able to find a USB1.1 port on your machine, or either a driver.

Manuel
_______________________________________________
http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox



Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa