Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Playback problem w/ V2

Re: Playback problem w/ V2

From: Ronald Teune <rtwolf_at_gmx.net>
Date: 2005-01-25

Well, if you can easily reproduce it, why not try some different versions,
like 2.2, 2.3, 2.4, latest daily.
Does the silence start after a fixed amount of time? And if you rewind
back into the non-silent part, what happens?

Ronald

On Tue, 25 Jan 2005 07:46:02 -0800, Ed MacDaniel <deadword@comcast.net>
wrote:

> Howdy all,
>
> I have a problem that I hope you all can deal with my V2 Recorder. I'm
> still using the original 20 gig HD that came with the unit. Well,
> there's seems to be a limit to playing tracks beyond a certain capacity.
> Up to about 10 gigs in transferred songs, the tunes play fine in their
> entirety. But if I add more songs, when playing back the later songs,
> they play only in part then silence as the next song in the playlist
> queues and starts when plays in part then silence etc. Very annoying.
> Same problem with VBR or constant bit rate. I forget which daily build
> is on it (early January I think). What do you reckon is the problem?
> Buffer problem? Should I use the latest daily build? It's pretty
> annoying that I had to remove all my Tom Waits and Waterboys songs. At
> least I was able to find my old Studio 10 to put them on, but it rather
> sucks having to carry two devices around with me.
>
> Anyhow, thanks for any help.
>
> Be seeing you,
>
> -ed
_______________________________________________
http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox
Received on Tue Jan 25 18:17:02 2005


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa