Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: trying again - jbr 20 only halfway recognized?!

Re: trying again - jbr 20 only halfway recognized?!

From: Tom Cole <tcole_at_xtra.co.nz>
Date: 2005-03-22

Had you previously hidden the drive letter using Tweek UI?

On Mon, 21 Mar 2005 14:29:48 -0800 (PST), you wrote:

>hi all -
>
>I posted back in january and got some helpful tips, but none that
>solved my problem. so I am posting again...
>
>compaq evo running xp pro (SP2); new in jan. jbr20 running rb 2.4. ran
>fine on old windows me desktop, plug and play on work laptop running xp
>home - popped right up in my My Computer, drag and drop fine, the
>works. plugged into new system, beeped to signal new hardware, up pops
>the remove hardware safely icon showing that it has been assigned drive
>letter E.
>
>but - nothing in My Computer or Explorer. therefore doesn't register in
>winamp or media player. DOES show up as drive E in disk management, a
>few layers down in my computer, whence I can open and explore, plus
>copy files to and from - as long as I leave the window open. as soon as
>its closed, windows "forgets" it's there.
>
>so - my question is, if the computer knows enough to give it a drive
>letter, why can't it get smart enough to put it in the right place?
>
>addt'l info - the driver is a 5/2001 era microsoft, even though I have
>downloaded and run the archos self-installer a few times (rebooting
>religiously after each attempt)
>
>thanks
>Todd
>
>
>
>__________________________________
>Do you Yahoo!?
>Make Yahoo! your home page
>http://www.yahoo.com/r/hs
>_______________________________________________
>http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox

_______________________________________________
http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox
Received on Tue Mar 22 00:36:23 2005


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa