Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Help! Adapter problem

Re: Help! Adapter problem

From: Sarai D. Bucciarelli <bucc7465_at_bellsouth.net>
Date: 2005-07-19

Yeah okay,
Have no clue what your talking about. It still works, but where the cord
goes in to the square adapter is loose and also, part of the cord has a
split in it.
----- Original Message -----
From: "BlueChip" <cs_bluechip@webtribe.net>
To: "Rockbox development" <rockbox@cool.haxx.se>
Sent: Monday, July 18, 2005 7:22 PM
Subject: Re: Help! Adapter problem

At 00:38 19/07/2005, you wrote:
>Hey,
>Okay, I noticed that the cord on my Arcos adapter is lose at the square
>part
>of the adapter, I also noticed its a little split. Now, it still works, but
>can I take it somewhere to get it fixed?
>Sarai D. Bucciarelli

If it's screwed, pull it apart, chop out the bit of broken wire and
reconnect the ends - MAKE SURE YOU DO NOT CROSS THE WIRES - for that is
certain death for your jukebox.

If it is welded, get a replacement. You will need to match the voltage,
and some will argue the current too (the mA (milliAmp) number) ...but if
you need to mismatch the current, try to go just OVER rather than just
under, and don't leap by more than about 200mA.

Hope that makes sense,

BC

_______________________________________________
http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox

_______________________________________________
http://cool.haxx.se/mailman/listinfo/rockbox
Received on Tue Jul 19 07:20:05 2005


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa