Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Audio playback gone on h340

Re: Audio playback gone on h340

From: Michael E. DiFebbo <medifebbo_at_rcn.com>
Date: 2006-02-15

This may seem obvious, but have you checked to make sure that the volume is
not turned down?

Michael E. DiFebbo
___
http://www.jumpcityjazz.com

...... Original Message .......
On Wed, 15 Feb 2006 00:30:18 -0000 "Gary O'Donoghue"
<gary.odonoghue@btinternet.com> wrote:
>Hi,
>
>I downloaded the daily build for 14 feb for my h340. put it on in the
normal
>way, placed a few extra pod cast files on the iriver while I was about it,
>and ran the voice box utility to make sure the files would be voiced as
>clips rather thanspelled.
>
> But now I'm not getting any audio out of the iriver at all. I've had a
>sighted friend look at the display and everything apppears to be working
>fine, even to the point of launching a file - it seeems to be playing but
>nothing is coming out of my headphones at all. This is also true for voiced
>menu, file and directory navigation. Interestingly when I go into the
record
>screen, I do get the monitoring in my headphones from the internal mic.
>
>Can anyone think what I might have done. Somehow muted the iriver in some
>way to prevent files playing? I rolled back a day on the rockbox software
to
>see if that made any difference, but nothing. I have of course tried resets
>too.
>
>Any help much apreciated.
>
>Gary
>
>Gary O'Donoghue
>
>
Received on Wed Feb 15 02:01:18 2006


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa