Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: RE: Codec failiure on h340

RE: Codec failiure on h340

From: Gary O'Donoghue <gary.odonoghue_at_btinternet.com>
Date: 2006-02-16

I've done that and now its trying to play the file and manages 2 seconds or
so and then you get a big burst of static noise in the cans and then it
tries to play again -- goodness knows what's happening. Should I try
rerunning the firmware upgrade thing again? And if so could you remind me
how I do that. In other wors, which menu is the firmware upgrade option
located.

Gary O'Donoghue

-----Original Message-----
From: rockbox-bounces@cool.haxx.se [mailto:rockbox-bounces@cool.haxx.se] On
Behalf Of Christi Alice Scarborough
Sent: 16 February 2006 04:17
To: Rockbox
Subject: Re: Codec failiure on h340

Gary O'Donoghue wrote:
> Hi,
>
> I've lost audio playback on my h340 since I installed the daily build
> for 14 feb. I've tried to roll back to the previous versionI had tht
> was working (feb 9) and still I can not play files or get voice
> feedback on menus etc.
>
> A sighted friend tells me that the message codec failiure keeps
> flashing up.
>
> Could someone give me an idea of wat to do? I've just tried putting
> the daily build for feb 15 on and still no joy.

That's usually a symptom of codecs from a different build of Rockbox hanging
around. The easiest way to fix is to delete your .rockbox directory and
re-install Rockbox. (Although a simple re-install making sure to copy all
the files including those in .rockbox might be sufficient.)

Christi
Received on Thu Feb 16 10:44:00 2006


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa