Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Hopefully not a dumb question...

Re: Hopefully not a dumb question...

From: Tom Cole <tcole_at_xtra.co.nz>
Date: 2006-03-22

Hi Nick

I'm pleased you got it working.

I don't have the problem you are having with not starting within the
track properly. I use an Archos Recorder with an earlier version of the
Rockbox software, though.

Looks like a bug has crept into the code?

On Wed, 22 Mar 2006 17:34:04 +1100, "Nick von Korff"
<nickvk@itouch.com.au> wrote:

>Tom,
>
>Thanks so much! That worked like a treat! I think where I went wrong the
>first time I tried it is on the "Press Play to create a bookmark" bit.
>
>I hit play (on the iRiver h340) and assumed that a bookmark had been
>created. I didn't see anything to the contrary, but when I went to load my
>bookmark, lo and behold, nothing there!
>
>After playing around with it yesterday after the suggestions I got, I
>figured out that "Play" button on the H340 is not the "Play" that Rockbox
>was expecting. We H340/H320 users need to hit the NAVI button to create
>bookmarks. Once you figure that bit out, the rest is a breeze!
>
>The "Ask" on stop feature is really cool. I simply choose not to create a
>bookmark if I'll be continuing listening to the playlist, but can now easily
>create one if I want to play something else, then come back to the same
>place in the playlist. Marvellous!
>
>One small thing, which REALLY doesn't bother me, but I did notice. The
>bookmark contains the position of the current track, i.e. 1:34 through,
>however when I load the bookmark, it starts at the beginning of the track.
>Like I said, for me, it's no biggie. It's sooooo much better not having to
>scroll through thousands of tracks to get back to where I was. Has anyone
>else experienced this?
>
>Cheers again,
>
>Nick v K.
Received on Wed Mar 22 22:22:18 2006


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa