Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Dead JBFMR?

Re: Dead JBFMR?

From: Glenn at home <GlennErvin_at_cableone.net>
Date: 2006-04-13

I would try a scandisk, and then I would update to the daily build before
concluding anything.
Glenn
----- Original Message -----
From: "Ray Lambert" <listlizard@interthingy.net>
To: "Rockbox Users Mailing List" <rockbox@cool.haxx.se>
Sent: Thursday, April 13, 2006 12:11 PM
Subject: Dead JBFMR?

Hi,

I think my Archos JBFMR has died. I'm hoping someone may know a trick
to fix it or at least be able to confirm it's fate...

Everything seems to work fine but it won't play; there's no sound output
and the track time does not advance. It goes through all the motions, I
can still FFWD and FREW, skip tracks, etc., but when it should be
playing it just sits there idly.

My best guess is that the MP3 playback chip is dead/not responding.

The "view audio thread" debug screen shows read=0;
write=swap=playable=19CF76; playing=1; unswapped=0; wm=46CD0-19CF78.
None of this info changes (while playing) even if I exit and re-enter
the screen (I've never looked at this screen while playing before but
I'm guessing that it's supposed to update in real time).

I tried booting into the Archos FW and found that it hangs partway
through the boot (the progress bar gets to about 2/3). I tried this
multiple times with the same result. Sounds like a failing POST.

Anyone have any ideas about this? Is my suspicion correct?

Thanks in advance...

~ray

-- 
In a world without walls and fences, who needs windows and gates? 
Received on Thu Apr 13 20:34:40 2006

Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa