Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Alarm function on H320

Re: Alarm function on H320

From: David Uthmann <david.uthmann_at_gmail.com>
Date: Fri, 19 Jan 2007 07:13:07 -0800

Thanks Vic. That was a huge help. I would definitly be interested in the
"True" alarm functionality, however, as well.

On 1/19/07, victor rajewski <askvictor_at_gmail.com> wrote:
>
> I wrote an updated plugin (I think the one in the norbusan build - I
> use kosh's so I don't really know) which is a slight upgrade on the
> orignial alarm plugin: http://www.rockbox.org/tracker/task/6044
>
> It worked when I compiled the lot from source. The way to use it is
> you set the machine playing some music, then pause it, then start the
> plugin. It will resume playing when the alarm ticks over (with
> optional volume ramp-up).
>
> I don't use it atm (lost interest and need for it a little while
> back), and haven't really tested it much, so try it with a 'real'
> alarm backup at least the first few times to make sure you wake up (I
> was planning on using the ramp-up feature to gently wake me up over
> half an hour, then a seperate 'real' alarm at the time I really need
> to be up).
>
> True alarm functionality was being implemented in the kernel while I
> was writing this plugin, so I thought I'd wait till that was done
> before continuing this further - any word on this, anyone?
>
> vik
>
> On 1/19/07, David Uthmann <david.uthmann_at_gmail.com> wrote:
> > I have recently begun to need an alarm to wake me in the morning. I
> would
> > like to use my Rockboxed H320, if possible. I see an alarm plugin, but
> it
> > doesn't seem to do any thing, except error out. I tried to look it up in
> the
> > manual and Wiki, but don't see any references to it.
> >
> > Does the Alarm plugin work? Any ideas what might be going wrong for me?
> > Selecting Alarm brings up a white screen with the words "Play a Song" in
> the
> > middle. After about 2 seconds, I get the message "Plugin returned
> error",
> > and am kicked back to the plugin menu. I have tried hitting keys at
> random
> > after selecting the plugin, but nothing seems to make a difference.
> >
> > FWIW, I am currently running an old Norbusan build (061009-1334) (mostly
> > because I ran out of space on the H320, and added a Toshiba Gigabeat S
> > 60GB). If I need to update my build, I'd be happy to do so, but I still
> > didn't see instructions.
>

-- 
Take a look at my Blog - http://advancedrandomnicity.blogspot.com/
Received on 2007-01-19

Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa