Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: I think I bricked my sansa e280.

Re: I think I bricked my sansa e280.

From: Emlyn Addison <noisyblocks_at_gmail.com>
Date: Sat, 23 Feb 2008 12:26:14 -0500

> That's what it sounds like. Try running "chmod +x e200tool-mac" to
> give it execute permissions and run it with sudo ("sudo ./e200tool-mac
> recover BL_SD_boardSupportSD.rom") as it may need root permission to
> access the drive. Sudo should prompt you for your user password.

OK, I had some success, but I'm not sure how I keep going.

After I run the e200tool-mac, the player screen lights up with the
SanDisk startup screen, then it says:

    Welcome to recovery mode

Followed by:

    USB cable connected
    Enter USB2.0 MSD mode
    LUN0 locked

The device does not show up anywhere on the desktop (only in disk
tools, which does not allow any copying TO a drive...except for the
"restore" function).

(Can you even copy files to the device when lock is still on??)

When I unplug the USB cable, the player displays:

    Upgrade finished
    Resetting the system

...which sounds excellent, but then nothing happens. The screen shuts
off, and the blue ring stays lit. When I turn the player off (holding
power for 15 seconds) then turn it on again (with lock still on), just
the blue ring lights up all over again.

Seems like I need to get the device to show up on the desktop to copy
the .mi4 file, right? (Or must this be done from terminal? I don't
know how that's done.)

A little confuzzled....
Received on 2008-02-23


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa