Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Anyone else having problems with recent build?

Re: Anyone else having problems with recent build?

From: Mike Holden <rockbox_at_mikeholden.org>
Date: Fri, 28 Mar 2008 11:52:51 -0000 (UTC)

Mike Holden wrote:
> iRiver H340.
>
> Uploaded a new version last night, but didn't test it (unfortunately).
> Sterted up in the car on the way to work this morning, and getting a lot
> of problems. Playnig ogg files from a playlist, the WPS jumps around from
> one file to another, seemingly unable to play any of them, but also not
> progressing through the playlist. It seems to bounce back and forth
> between tracks 2 and 3. Pressing stop brings up the bookmark created
> splash, which never goes away, hard reset needed.
>
> Playing oggs directly from the file browser produces much the same
> problem.
>
> Playing mp3 directly results in a crash, I04 Illegal Instruction at
> 1000C000, hard reset needed.
>
> I am prepared to believe that this could be due to a one-off in my build,
> because this is a homebrew build with a (very minor) patch added. Version
> is r16812M-080326. I won't get to try a clean download version until
> tonight, but thought I would post up in case anyone else has similar
> problems.

This would appear to have been a temporary aberation of some kind. Not
sure of the reason, whether it was temporary code problem, dodgy build or
whatever. A nwe build from my patched tree is now happily working again.

It's not easy spending an entire day without music :-(

-- 
Mike Holden
Received on 2008-03-28

Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa