Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: viewport clipping?

viewport clipping?

From: Xinlu H <xinlu.h_at_gmail.com>
Date: Tue, 18 Nov 2008 22:30:37 -0500

In my wps there is a viewport like this:

<code>
%V|170|36|-|119|0|000000|-|
%t2Played %rp times;%t2Rating: %?rr<%<not rated%>|%rr>;%t2Autoscore:
%ra;%t2Playlist: %?pn<%pn|%<dynamic%>>

%?ia<%ia|%<unknown artist%>>
%?ig<%ig|%<unknown genre%>>
%?in<Track %in|%<unknown tracknum%>> %?ik<(Disc %ik)|>
%?iy<Recorded in %iy|>

%fc %fb kbps %fv
%fs kB

Battery: %bl%% - %bt
</code>

Something funny happened: the first line and last line are okay, but
the middle lines clip - for example, %fc %fb kbps %fv, which should
show up like "MP3 160 kbps (avg)", but the "g" in "avg" is clipped in
half and the last parenthesis does not show at all, even though this
whole line is shorter than the last line and they are both in the
viewport.

I double checked my viewport and there are none covering those clipped
area; debugwps does not give any error message; is there something I
missed, or it is a bug (in this case I can probably file a flyspray
entry)?

(Also - this happens only once to me though - another viewport seems
to clip at the same place, i.e. same x-coordinate)

Xinlu
-------------------------------------------------------------------
List admin: http://cool.haxx.se/cgi-bin/mailman/listinfo/rockbox
FAQ: http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/GeneralFAQ
Etiquette: http://www.rockbox.org/mail/etiquette.html
Received on 2008-11-19


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa