Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: Crossfade option - bug?

Re: Crossfade option - bug?

From: Brandon Low <lostlogic_at_lostlogicx.com>
Date: 2006-04-20

Happening with the latest? I know there was a bug that caused crossfade
to never engage on manual skips for a short while. As for a bug with
the WPS display, I"m not aware of any such. Please report these issues
on the SoftwareCodecPlayback wiki page if they are indeed alive and
kicking.

Brandon

On Thu, 04/20/06 at 11:27:59 +0100, Steve Bavin wrote:
> Hi,
>
> When Crossfade is set to Always or Track Skip Only, should Rockbox use
> crossfade when skipping playback to the next track (i.e. using the "right"
> button)?
>
> With the H300 CVS build, this doesn't happen with a forward (or reverse)
> skip, although if I manually go back to the playlist and select the next (or
> any other) track that way, I do get a crossfade (albeit with a glitch as the
> WPS is redisplayed that Brandon's hopefully aware of!).
>
> My crossfade configuration is:
> Enable Crossfade: Track Skip Only
> Fade-In Delay: 0s
> Fade-In Duration: 1s
> Fade-Out Delay: 0s
> Fade-Out Duration: 2s
> Fade-Out Mode: Crossfade
>
> If this is a bug, let me know and I'll put it on Flyspray (unless it gets
> fixed in the meantime!).
>
> Steve Bavin
>
>
Received on Thu Apr 20 18:15:13 2006


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa