Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: MP3 playing bug with recent versions of RB on H140

Re: MP3 playing bug with recent versions of RB on H140

From: Monty Lilburn <monty_rox_at_bc.cx>
Date: Mon, 25 Sep 2006 16:58:22 +0100 (BST)

Hello,

You definitely bring up a good point as normal functionality of reset
buttons is that the circuit breaks and resets the unit. The reason I
thought something may be different in the H140's circuitry is because I
found a post by searching Google where someone's player froze and they
too couldn't get the reset to work even though it felt properly when
pushing the button. They thought their button worked and had to drain the
battery to reset. I thought I was experiencing the same problem!

However, I just tried resetting my player just now (while it is in normal
working order) and it wouldn't reset either. I am using a paper clip and
can feel the spring on the button working so it would seam it is pressing
though I obviously don't know what the contacts are doing behind the
button. I guess something must be up with the button then, though it
doesn't explain the MP3 playing freezing problem but thanks for helping me
with this one!

Monty

On Mon, 25 Sep 2006, gl wrote:

>> Pressing various buttons for varying lengths of time and even hard resets
>> via the reset button do not reset the player.
>
> Hey Monty, do you mean you've tried the pin-in-the-reset-hole and even that
> doesn't work? I've never seen this on my H140, and can't see how that could
> happen unless you have some hardware fault?
> --
> gl
>
Received on 2006-09-25


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa