Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: [New WMA Codecs] Progress Report #2

Re: [New WMA Codecs] Progress Report #2

From: Thomas Martitz <thomas.martitz_at_student.htw-berlin.de>
Date: Wed, 19 May 2010 10:52:10 +0200

Am 19.05.2010 10:28, schrieb Mohamed Tarek:
> Hello !
>
> On Tue, May 11, 2010 at 9:08 PM, Mohamed Tarek <mtarek16_at_gmail.com
> <mailto:mtarek16_at_gmail.com>> wrote:
>
> I still haven't been able to get libwmapro to decode the input
> packets/payloads successfully, and I have compared the buffers I'm
> sending to it with the ones from ffmpeg and made sure they were
> identical. So I'm still not sure where the error is. I'll try to
> submit a patch for that soon, but the code is too messy to submit
> a patch now.
>
>
> Turned out I had problems with a faulty sample count passed to
> pcmbuf_insert, and also the decoder wrote the samples to the buffer in
> floating point, so I had to convert them to int32 at the end of
> decoding. The decoder is now working fine in the simulator, but for
> one tiny problem : There's a relatively quiet but consistent
> "clicking" noise with the wma pro tracks. I tried writing a wav file
> with test_codec, and had no noise at all when playing it outside the
> sim. Playing the same wav file inside the sim, however, produced that
> noise too. So, it's probably something related to the simulator, I'll
> ignore it for now.
>

Maybe related to http://www.rockbox.org/tracker/task/10816 ?
Received on 2010-05-19


Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew
aaa