Rockbox

Tasklist

FS#5421 - Codec Failure on all mp3 tracks in H120 5/24/06 CVS

Attached to Project: Rockbox
Opened by Barend Havenga (PsychoCemia) - Wednesday, 24 May 2006, 07:33 GMT
Last edited by Paul Louden (darkkone) - Wednesday, 24 May 2006, 21:12 GMT
Task Type Bugs
Category Codecs
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System Iriver H100 series
Severity Very Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

Previous daily build worked fine (was from first or 2nd of may). Updated to the 5/24/06 build just now and no songs are playing at all. It breaks on trying to play a song, and says "Codec Failure." 99% of my songs are mp3, and I have NO idea which ones are Ogg Vorbis, so I'm not sure whether it's an mp3-specific break or a general playback failure.
This task depends upon

Closed by  Daniel Stenberg (bagder)
Wednesday, 21 June 2006, 11:16 GMT
Reason for closing:  Out of Date
Additional comments about closing:  No response
Comment by Dominik Riebeling (bluebrother) - Wednesday, 24 May 2006, 08:30 GMT
have you updated or made a clean install? I can't reproduce this on my h120 with the actual cvs build, so I don't consider this as a bug. Please make sure to have found a bug before using the bug tracker, this isn't the right place for installation problems (afais this isn't a bug at all but an installation / update problem)
Comment by Paul Louden (darkkone) - Wednesday, 24 May 2006, 21:11 GMT
On an related note, how is it possible to not be able to tell if a song is ogg vorbis?

Also, I'm going to drop the priority on this until you can come back and give more details, both verifying that it still happens with a clean install, and exactly what conditions this occurs under.

Loading...