Rockbox

Tasklist

FS#7011 - MPEG Player Plays Perfect once, never again.

Attached to Project: Rockbox
Opened by Ben (Shooz136) - Wednesday, 11 April 2007, 01:46 GMT
Last edited by Nicolas Pennequin (nicolas_p) - Friday, 13 April 2007, 15:50 GMT
Task Type Bugs
Category Video
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System All players
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

Im not sure if this is a known bug or anything, so i apologize if it is, but i played a video with the latest update of Mpeg Player on my Sansa E200, played perfectly the first time through, but now videos wont play at all. just brings up a black screen. i tried reloading rockbox. no use.

Thanks, and keep up the good work.
Feel Free to e-mail with questions
This task depends upon

Closed by  Nils Wallménius (nls)
Sunday, 13 May 2007, 09:00 GMT
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  This has been fixed and no more response from the poster for a month.
Comment by Ben (Shooz136) - Thursday, 12 April 2007, 02:25 GMT
After the latest patch, problem has not improved, but now i am recieveing Undefined instruction at E7CC2002 sometimes.
Comment by Michael Sevakis (MikeS) - Thursday, 12 April 2007, 16:43 GMT
Me too and it all just stops if video is moved off the COP- just a check on it really and not a solution. I think it's a cacheing problem since one race condition has been fixed that would hang it. I no longer get the FREEZE! if putting the buffer variables back in IRAM but this supposedly messes up iPods. The undefined instruction happens on the COP as well - audio keeps playing most of the time and can be stopped with the button. An interesting thing is that it _all_ stops with the video on COP if the video thread shows a splash just before it exits...go figure.

I'll verify more when the dang power comes on (running off generator atm).
Comment by Michael Sevakis (MikeS) - Saturday, 14 April 2007, 03:42 GMT
The threading and core system was updated as this was indeed manifesting a cache problem. It should be fixed now and the player has some minor fixes for core safety and keeping garbage off the lcd after exit and when entering the menu. I cannot crash mpegplayer on e260 as much as I try to do so now.
Comment by Michael Sevakis (MikeS) - Saturday, 14 April 2007, 17:08 GMT
If you don't find you're having a problem anymore, I'd like to close this ASAP.

Loading...