Rockbox

Tasklist

FS#7061 - Data abort at 00000024

Attached to Project: Rockbox
Opened by enguerran (enguerran) - Friday, 20 April 2007, 22:50 GMT
Last edited by Steve Bavin (pondlife) - Wednesday, 04 July 2007, 10:50 GMT
Task Type Bugs
Category User Interface
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System iPod 4G Grayscale
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

I use Rockbox since few weeks. But recently, even with latest build r13222 of 20070420, I have sometimes a "Data abort at..." while playing a mp3. I use latest bootloader.
I happened after I listened 5 or 6 songs (mp3, 128k). The battery is 60% full.
This task depends upon

Closed by  Steve Bavin (pondlife)
Wednesday, 04 July 2007, 10:50 GMT
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  Problem has gone away for OP, no other recent reports.
Comment by Hugo St-Onge (gorman2001) - Saturday, 21 April 2007, 14:01 GMT
i can confirm this.
sometimes it won't give a "Data abort" error, but will rather just freeze.
Comment by Hugo St-Onge (gorman2001) - Saturday, 21 April 2007, 14:15 GMT
may i say that this problem was corrected some time ago. before we had to boost cpu frequency to 75mhz, and ipod wouldn't crash. then a clever update made useless the manual boosting of cpu, rockbox was working like a charm. but now for 2-3 weeks, rockbox started to randomly crash again, and boosting the cpu makes it only crash 10 times more often.
Comment by Shiloh Hawley (gree665) - Monday, 07 May 2007, 20:46 GMT
I am plagued by this problem (on ipod 4g grayscale). At first it seemed that it happened when the battery was low, but now a couple times when the battery is pretty full. I guess it is random.
Comment by Shiloh Hawley (gree665) - Tuesday, 19 June 2007, 00:31 GMT
I haven't had this problem any more for the last month or so. Any one else still getting this, or was it fixed?
Comment by enguerran (enguerran) - Wednesday, 04 July 2007, 10:05 GMT
Same for me, I haven't had this problem for a while

Loading...