Rockbox

Tasklist

FS#7109 - Cannot resume from pause, Iriver H-120

Attached to Project: Rockbox
Opened by j k (jak140) - Friday, 04 May 2007, 22:56 GMT
Last edited by Nicolas Pennequin (nicolas_p) - Tuesday, 08 January 2008, 22:30 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System Iriver H100 series
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

After pausing a song, it is impossible to resume playback. If I try to start a different song, it will not play either. The only way to get the player to start playing is to restart it. This is all without using the remote.
This task depends upon

Closed by  Nicolas Pennequin (nicolas_p)
Tuesday, 08 January 2008, 22:30 GMT
Reason for closing:  Out of Date
Additional comments about closing:  No response from reporter. Request reopen if the issue remains.
Comment by Dominik Riebeling (bluebrother) - Saturday, 05 May 2007, 07:40 GMT
What build are you using? What file types? How do you try to resume playback?
Comment by j k (jak140) - Sunday, 06 May 2007, 21:58 GMT
I was using the newest build on may 4th 2007 on an H-120, but the problem has been present for some time. I've only used my player to play mp3s ripped from CDs with itunes. Pause works fine with the regular i-river firmware.
Comment by j k (jak140) - Sunday, 06 May 2007, 22:01 GMT
A similar issue seems to have been documented here:

http://www.misticriver.net/showthread.php?t=36000&highlight=pause
Comment by Douglas Valentine (Dwyloc) - Saturday, 19 May 2007, 18:53 GMT
Seams fine here with my h140 tested with a current SVN build.
Comment by j k (jak140) - Wednesday, 23 May 2007, 03:29 GMT
It seems like the issue does not affect everyone for some reason, but even after updating to several different builds, the problem persists for me. I am using a patched version of firmware 1.66 if that makes any difference.
Comment by Steve Bavin (pondlife) - Wednesday, 23 May 2007, 06:08 GMT
When you say patched, do you mean you're not using a plain SVN build? If so, try an unpatched one.
Comment by j k (jak140) - Saturday, 26 May 2007, 19:58 GMT
no I'm using the newest iriver firmware (1.66), downloaded with a link from this site, patched to run rockbox following the instructions on this site.
Comment by Steve Bavin (pondlife) - Thursday, 02 August 2007, 12:09 GMT
Hmm, if you can still reproduce this with a current build, please reply with your config.cfg attached, and an exact recipe. It remains unseen here.

Loading...