Rockbox

Tasklist

FS#7184 - Freezing problem on Gigabeat when disconnecting from bootloader USB mode

Attached to Project: Rockbox
Opened by Eddy (bascule) - Friday, 18 May 2007, 07:20 GMT
Last edited by Marc Guay (Marc_Guay) - Wednesday, 09 July 2008, 15:42 GMT
Task Type Bugs
Category Bootloader
Status Closed
Assigned To Karl Kurbjun (kkurbjun)
Operating System Gigabeat F/X
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

I'm running a Gigabeat F20 with the latest bootloader (21st April 2007) and whenever I use the bootloader USB mode (device off; plug in USB; power up device) I find it does not restart correctly.

Using either WinXP or Win2k, I do the 'Safely Disconnect' operation, which causes no change on the Gigabeat screen (but I don't know whether it should) and then when I unplug I just get blank screen with the backlight permanently on and no buttons functioning. It requires a battery switch-off to reset it.
This task depends upon

Closed by  Marc Guay (Marc_Guay)
Wednesday, 09 July 2008, 15:42 GMT
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  See comments.
Comment by Johnathon Mihalop (Soul-Slayer) - Monday, 30 July 2007, 20:28 GMT
Bug doesn't occur for me (Safely disconnect doesn't change the screen, no). After using USB mode from the bootloader and disconnecting it still proceeds to load Rockbox. Tried from both the plain cable and the cradle, both load as expected after disconnection.

Not sure if more opinions are wanted first, but judging by the age of the bootloader I'd say it was already fixed.
Comment by Tom Ross (midgey34) - Monday, 30 July 2007, 20:30 GMT
I can't reproduce this. Bootloader USB mode works fine for me and I can boot right into Rockbox without powering off the device.
Comment by Marko (groovestix) - Friday, 11 January 2008, 20:22 GMT
I have this problem too.
It happens exactly the same way like the original poster described.

Note: This doesn't happen if I boot Rockbox first and then plug in/out.
Comment by Clément Pit--Claudel (CFP) - Saturday, 15 March 2008, 06:06 GMT
Same problem here on Gigabeat F60
Comment by Clément Pit--Claudel (CFP) - Sunday, 11 May 2008, 18:06 GMT
Problem appears fixed as of r17453.
CFP.

Loading...