Rockbox

Tasklist

FS#7443 - iAudio freezes when configuring peak meters

Attached to Project: Rockbox
Opened by Raúl Núñez de Arenas Coronado (DervishD) - Sunday, 15 July 2007, 16:25 GMT
Last edited by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Saturday, 18 August 2007, 05:05 GMT
Task Type Bugs
Category Configuration
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System iAudio X5
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

If I select "Settings->General Settings->Display->Peak Meter->Peak Release", my iAudio X5V freezes. After pressing buttons randomly, including Power, it reboots and resumes playback. This way I cannot configure my peak meters unless I directly edit the config file.

Raúl Núñez de Arenas Coronado
This task depends upon

Closed by  Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen)
Saturday, 18 August 2007, 05:05 GMT
Reason for closing:  Fixed
Comment by Ole Ernst (oleg) - Monday, 23 July 2007, 15:55 GMT
Same here on a H120 (r13964-070723) - the unit just crashes, playback stops and blacklight stays on. I weren't able to restart it with the main buttons (hard crash). I also tried the simulator of the H120 in Vmware. I don't know whether it helps but rockboxui stops with the following message:

Fatal signal: Segmentation Fault (SDL Parachute Deployed)
*** glibc detected *** corrupted double-linked list: 0x402306ac ***
Aborted

However the address differ sometimes.
Comment by Raúl Núñez de Arenas Coronado (DervishD) - Monday, 30 July 2007, 13:07 GMT
I've updated to 24-07-2007 firmware (due to another problem I reported) and it still exists. By the way, the simulator works perfectly for me, the problem doesn't happen there.

I'll update the fw as soon as I'm able to and will check again.
Comment by Alexander Spyridakis (xaviergr) - Tuesday, 31 July 2007, 09:59 GMT
I can reproduce it on my H100 but not on my gigabeat, though I have to say that this menu on Gigabeat shows a massive ammount of garbage after the number entries, (and the range of choices is from 1-2017!!)
Comment by Raúl Núñez de Arenas Coronado (DervishD) - Wednesday, 01 August 2007, 14:02 GMT
I've reproduced the problem again with r14103-070731 firmware on my iAudio X5V.
Comment by Ole Ernst (oleg) - Friday, 17 August 2007, 17:48 GMT
It seems to be fixed with r14378-070817 on my H120.

Loading...