Rockbox

Tasklist

FS#7721 - Strange behaviour after Disk Full error while recording

Attached to Project: Rockbox
Opened by Magnus Lindström (mlind) - Thursday, 06 September 2007, 13:55 GMT
Last edited by Michael Sevakis (MikeS) - Sunday, 30 June 2013, 05:20 GMT
Task Type Bugs
Category Recording
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System Iriver H100 series
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

Yesterday I did a recording and got "The Disk is Full".
After that several things behaved really strange:

1. The last recorded file was unusable.
Actually this happened twice, once with WavPack and once with Wav.
None of the two files (last recorded in each case) played in RockBox, but the WavPack file I was actually able to convert to AIFF with "MAX" (ripper/converter for Mac).

2. The WPS got messed up.
When I played another file the WPS showed "STOP" instead of "PLAYING:" (including other WPS items that should show on stop/pause in my WPS) - but there was sound, and also movement on the peak meters and the progress strip.
After reboot it was fine again.

3 The recorded files was found in an unexpected new directory, that showed twice!
[This I haven't been able to reproduce]
The recording should be made to a dir named "Grieg 2-1", but when I looked that dir was empty and instead I found the files in a new dir (not created by me) named "Grieg 2".
AND: This dir existed twice in the "recordings" directory!
Also in playback the directory would play twice.
After reboot the dir only existed once, but still it was a new one...

Maybe this should have been split to several bug reports...
This task depends upon

Closed by  Michael Sevakis (MikeS)
Sunday, 30 June 2013, 05:20 GMT
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  4888131 should resolve this, perfectly for PCM formats and mostly correct for compressed ones, at least not leaving unusable files.
Comment by Magnus Lindström (mlind) - Thursday, 06 September 2007, 14:52 GMT
When I first encountered this I was using a build from the beginning of august.
Today when I filed the report I first reproduced the bugs (#1 & #2) with a build from today: r14627M-070906
Comment by Magnus Lindström (mlind) - Thursday, 06 September 2007, 16:26 GMT
When I first encountered this I was using a build from the beginning of august.
Today when I filed the report I first reproduced the bugs (#1 & #2) with a build from today: r14627M-070906
Comment by Magnus Lindström (mlind) - Thursday, 06 September 2007, 16:29 GMT
(oops - "reload page" was a bad Idea...)

The same behaviour occurs with "daily build" r14625-070906.
Comment by Peter D'Hoye (petur) - Thursday, 21 August 2008, 19:20 GMT
Some related bugs got fixed 6+ months ago, please try again and let me know if this is now fixed

task to be closed in 1 week unles requested otherwise
Comment by Thomas Martitz (kugel.) - Saturday, 31 January 2009, 22:39 GMT
On my e200:

I could reproduce: 1. The last recorded file was unusable.

The recording made my sansa crash (so I couldn't really reproduce issue 2)

I didn't set a recording dir, so recordings go to the root directory. That said, I did not find a unexpected directory, or one which shows up twice. Recordings show up once only too.

Loading...