Rockbox

Tasklist

FS#8770 - Stereo doesn't work on ipod video

Attached to Project: Rockbox
Opened by Ben Bromley (benuski) - Thursday, 20 March 2008, 20:58 GMT
Last edited by Nils Wallménius (nls) - Saturday, 22 March 2008, 13:53 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System iPod 5G
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

I have headphones that have a switch between stereo and mono. When updating in early February, I noticed that when on stereo mode, the headphones would only play out of the left earpiece, with nothing out of the right. When I switched it to mono, I got most of the sound, but not all of it on some songs.
I thought my headphones might be broken, so I tried it on my car stereo... and the same thing happened. I've update three or four times throughout February and March, but it still hasn't gone away.
This task depends upon

Closed by  Nils Wallménius (nls)
Saturday, 22 March 2008, 13:53 GMT
Reason for closing:  Not a Bug
Additional comments about closing:  Cause of the problem was hardware failure.
Comment by Paul Louden (Llorean) - Thursday, 20 March 2008, 21:41 GMT
Have you tried resetting your settings?
Comment by Nils Wallménius (nls) - Thursday, 20 March 2008, 23:35 GMT
Sounds like it might be a hardware issue... have you tried it with the original firmware?
Comment by Ben Bromley (benuski) - Friday, 21 March 2008, 19:21 GMT
Yeah, it seems to be a hardware issue.... time to take it back to the store...

Loading...