Rockbox

Tasklist

FS#9331 - pictureflow: no up/down in tracklist on c200

Attached to Project: Rockbox
Opened by Thomas Schott (scotty) - Thursday, 28 August 2008, 09:25 GMT
Last edited by Andrew Mahone (Unhelpful) - Friday, 15 May 2009, 04:18 GMT
Task Type Bugs
Category Plugins
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System Sansa c200
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

There's no way to move through the tracklist on c200 (in simulator).
Could somebody confirm this on a real device?

The attached patch makes the c200 use the start/menu buttons as in standard menu lists.

This task depends upon

Closed by  Andrew Mahone (Unhelpful)
Friday, 15 May 2009, 04:18 GMT
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  Fixed by  FS#9992  / r260651.
Comment by Tomasz Wasilczyk (tomkiewicz) - Thursday, 28 August 2008, 09:51 GMT
can you explain what exactly is the problem? Maybe screenshot? I'm not sure, if I understand correctly...

I done that: "Now Playing -> [down button: menu] -> Playlist -> View Current Playlist" and up/down buttons works correctly, it scrolls properly long list (over 100 items). I'm using r18285.
Comment by Thomas Schott (scotty) - Thursday, 28 August 2008, 10:03 GMT
This bug appears only in the pictureflow plugin tracklist (see headline ;-) ).
Comment by Tomasz Wasilczyk (tomkiewicz) - Thursday, 28 August 2008, 10:39 GMT
Oh, sorry ;). When I enter (in pictureflow) some album, the up button just doesn't work, down button (menu) and select button is getting me back to album art list
Comment by Thomas Schott (scotty) - Thursday, 28 August 2008, 10:49 GMT
Same behavior as in simulator, where it's fixed by the patch. Does it also work for real devices?
Comment by Tomasz Wasilczyk (tomkiewicz) - Thursday, 28 August 2008, 11:45 GMT
yes, that patch fixes that. Anyway I'm not able to play track from that plugin - is it normal?
Comment by Thomas Schott (scotty) - Thursday, 28 August 2008, 11:50 GMT
Same behavior as in simulator, where it's fixed by the patch. Does it also work for real devices?
Comment by Thomas Schott (scotty) - Thursday, 28 August 2008, 11:54 GMT
Ooops, added my last comment again by reload button, sorry.

At the moment it's not possible to play tracks directly from pictureflow. But there's work in progress (FS#8295) :-)
Comment by Marianne Arnold (pixelma) - Friday, 13 March 2009, 00:18 GMT
While the above mentioned patch is also work on pictureflow it does not address the problem, the patch in  FS#9992  does. You could head over there, try and help out with testing.

Edit: Task 9992 is a complete rework of the input handling as not only the c200 had problems.

Loading...