Rockbox

Tasklist

FS#9777 - Playback hangs momentarily while loading a theme

Attached to Project: Rockbox
Opened by Jeremy Cayot (woodensoul) - Saturday, 10 January 2009, 16:21 GMT
Last edited by Andrew Mahone (Unhelpful) - Sunday, 25 January 2009, 23:02 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System All players
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

Just as the summary says. Noticed the behavior after 3.0 release. It is present in 3.1 as well as the daily build from 2009.01.09. Gigabeat F and iPod Video 80GB exibit this behavior. Haven't tested other targets yet.
This task depends upon

Closed by  Andrew Mahone (Unhelpful)
Sunday, 25 January 2009, 23:02 GMT
Reason for closing:  Not a Bug
Additional comments about closing:  Can't get any additional info from reporter, but this sounds like the forced rebuffer on album art size change.
Comment by Paul Louden (Llorean) - Saturday, 10 January 2009, 18:20 GMT
Does this happen with all themes, or only themes with album art?
Comment by Thomas Martitz (kugel.) - Saturday, 10 January 2009, 18:24 GMT
If you only experience this with themes using (differently sized) album art, this is normal behavior, since the album art is resized to fit to your new WPS.

It's a bug if it hits all themes, I suppose. Also, I think it shouldn't happen either, if the themes/WPSes involved have the same album art size.

Loading...