Rockbox

Tasklist

FS#11083 - WAV problem with new Rockbox build & video iPod 60/80GB

Attached to Project: Rockbox
Opened by Jay Bhatt (reddevil123) - Sunday, 07 March 2010, 11:22 GMT
Last edited by Andree Buschmann (Buschel) - Wednesday, 27 July 2011, 18:12 GMT
Task Type Bugs
Category Codecs
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System iPod 5G
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Release 3.4
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

Dear all,
I just upgraded to Rockbox 3.5.1 from 3.4 on my 80GB Video iPod. Initially, I had a problem with the Rockbox utility as it had the 64MB file....fortunately, one of the developers put up a 32MB version which worked (or so I thought).

MP3 and FLAC files play absolutely fine....however, WAV files do not - I just here a bit of hiss and that's about it.

Would greatly appreciate any solutions.

Oh, by the way, I installed v3.5.1 on my older 3G iPod (40GB black and white screen) using the Rockbox utility software - no problems whatsoever with any music file.
This task depends upon

Closed by  Andree Buschmann (Buschel)
Wednesday, 27 July 2011, 18:12 GMT
Reason for closing:  Rejected
Additional comments about closing:  No further details given. We cannot work on this issue.
Comment by MichaelGiacomelli (saratoga) - Monday, 08 March 2010, 00:43 GMT
Try a current build. Several changes have been committed since 3.5.1.
Comment by MohamedTarek (mtarek16) - Friday, 12 March 2010, 09:33 GMT
I'm not sure if it's related to the build. He says everything is fine with 3.5.1 on another ipod.
@Jay : Could you upload the problematic wav file ?
Comment by Yoshihisa Uchida (Uchida) - Saturday, 13 March 2010, 05:45 GMT
It is performed just like other codecs though I am confirming the operation by using iPod 5G 60GB when the wav codec is corrected.
But I might be adding the problem to generate the noise at my corrections.
Please, your wave file upload.

Loading...