Rockbox

Tasklist

FS#11390 - No digital audio playback.

Attached to Project: Rockbox
Opened by Paul Louden (Llorean) - Thursday, 10 June 2010, 15:16 GMT
Last edited by Michael Sevakis (MikeS) - Saturday, 19 February 2011, 13:56 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System Gigabeat S
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

svn 26742 - when attempting to play compressed audio on the Gigabeat S, music is buffered but the progress bar never moves past 0:00 and no music is played. If I hit the menu button early enough I can go to the debug screen and see that audio has been buffered.

It is also impossible to attempt to seek or skip tracks, and if the player is left alone in the WPS it crashes and reboots.
This task depends upon

Closed by  Michael Sevakis (MikeS)
Saturday, 19 February 2011, 13:56 GMT
Reason for closing:  Out of Date
Additional comments about closing:  Not 100% sure it's fixed but the particular problem described seemed to disappear at the EABI switchover and hasn't resurfaced since.
Comment by Keith Perri (perrikwp) - Friday, 11 June 2010, 01:26 GMT
I have the same problem on my Gigabeat S and have narrowed the problem down to svn r26723. Everything after this revision produces the above problems and eventually the Gigabeat S crashes and cuts off. Hopefully this will help someone find a fix.
Comment by Keith Perri (perrikwp) - Friday, 11 June 2010, 02:22 GMT
I had meant to say that svn r26723 and everything beyond exhibit the above problem, pointing to r26723 as the culprit.
Comment by Keith Perri (perrikwp) - Friday, 11 June 2010, 03:13 GMT
Ok, I have tested the above theory by reverting the changes of r26723 and now the newest svn r26753 works again on the Gigabeat S. Can anyone else confirm this problem or "fix"?
Comment by Andree Buschmann (Buschel) - Friday, 11 June 2010, 06:11 GMT
I experienced this only once. This happened on iPod Video with something between r26731 and r26745.
Comment by Jonathan Gordon (jdgordon) - Friday, 11 June 2010, 06:18 GMT Comment by Michael Sevakis (MikeS) - Friday, 11 June 2010, 11:15 GMT
Odd, I can get mine to break going from r26717 to r26718. My guess is now that it's a problem that comes up due to how things are layed out in memory on a particular revision.
Comment by Keith Perri (perrikwp) - Saturday, 12 June 2010, 00:25 GMT
Ok, now I just installed the newest svn r26809 and everything works fine again. Maybe it is something to do with the memory layout in a particular revision.
Comment by Nils Wallménius (nls) - Wednesday, 23 June 2010, 08:43 GMT
Could this be related to r27073?
The imx31l.h header specifies CACHEALIGN_SIZE as 32 but playback.c was using a 16 byte aignment.

Loading...