Rockbox

Tasklist

FS#12619 - WMA Pro tracks are not played back completely

Attached to Project: Rockbox
Opened by Alan (hawui1) - Saturday, 17 March 2012, 10:40 GMT
Last edited by MichaelGiacomelli (saratoga) - Sunday, 08 July 2012, 20:59 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System Sansa AMSv2
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Release 3.10
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

On my SansaClip+ the WMA files encoded with Windows media Audio 10 Pro. 256Kbps 2 channels 24bit VBR are not completely played. When playback reaches 2/3 of the song the player automatically skips to the next song. This happens regularly at the same point of each song of the album. Same songs are played correctly by VLC
This task depends upon

Closed by  MichaelGiacomelli (saratoga)
Sunday, 08 July 2012, 20:59 GMT
Reason for closing:  Out of Date
Additional comments about closing:  No response.
Comment by MichaelGiacomelli (saratoga) - Saturday, 17 March 2012, 17:34 GMT
Could you post a link yo one of these files?
Comment by Alan (hawui1) - Tuesday, 20 March 2012, 17:49 GMT
Obviously not since they're copyrighted material, however it's very simple to obtain one:

go here and download the trial of CDRipper that comes with dbPowerAmp (dBpoweramp Music Converter R14.2)

http://www.dbpoweramp.com/cd-ripper.htm

install it, the go here

http://www.dbpoweramp.com/codec-central-windows-media-audio.htm

download and install "Windows Media Audio 10 Pro Release 7 (Windows XP)"

rip any CD using the parameters I mentioned before and you will obtain files ready to test with

Comment by MichaelGiacomelli (saratoga) - Tuesday, 20 March 2012, 22:54 GMT
Post a link to one that's not under copyright.
Comment by Ivan Pesic (eevan) - Friday, 29 June 2012, 10:14 GMT
I have exactly the same problem on Fuze V2 and c200v1.
Playing skips always at the same point in the WMAPRO file somewhere around 2/3s of the length.

Loading...