Rockbox

Tasklist

FS#12638 - AMSv2 USB hangup

Attached to Project: Rockbox
Opened by Denis Fateyev (dfateyev) - Saturday, 07 April 2012, 19:26 GMT
Last edited by MichaelGiacomelli (saratoga) - Sunday, 28 August 2016, 20:10 GMT
Task Type Bugs
Category Drivers
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System Sansa AMSv2
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Release 3.11
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 1
Private No

Details

SanDisk Sansa Fuze2 (AMSv2) hangs up randomly being connected to PC USB port. There is an "Undefined instruction at 34EA0008" message appears on blank screen. It more often happens on the second re-attach of a device, after safe USB disconnect when I attach it again.

Tested on Ubuntu and WIndows 7, with several PCs, with USB 1.1 and 2.0. The same situation. What might cause this problem?
This task depends upon

Closed by  MichaelGiacomelli (saratoga)
Sunday, 28 August 2016, 20:10 GMT
Reason for closing:  Out of Date
Additional comments about closing:  Closing bug reports for the old USB stack now that we have the new one committed and stable. Most likely these problems are fixed now.
Comment by MichaelGiacomelli (saratoga) - Saturday, 07 April 2012, 20:50 GMT
I've seen this happen occasionally after disconnecting the player. It'll either crash after disconnect, or else crash if quickly reconnected. I suspect that under some circumstances things are not reinitialized correctly after leaving MSC mode.
Comment by John Romero (sssUSER) - Saturday, 28 April 2012, 23:54 GMT
I have this problem with the crash on disconnect too. Happens every time. Many more problems with the Fuze V2 in particular that are not applicable on the V1.
Comment by Evan Anderson (evana) - Thursday, 17 May 2012, 17:34 GMT
Same issue on the v1
Comment by Denis Fateyev (dfateyev) - Tuesday, 29 May 2012, 12:00 GMT
Any news on this? (I would not want to seem bothersome, but this bug is really annoying.)
Comment by William (lee321987) - Sunday, 10 June 2012, 17:10 GMT
Hope this helps:
Very often on connect i get:
"undefined instruction 0000003C"
If if it doesn't happen on connect, i _always_ get it on disconnect (same error).
Sansa FuzeV2.

Loading...