FS#501 - Text not displayed in WPS

Attached to Project: Rockbox
Opened by Anonymous Submitter - Saturday, 02 November 2002, 00:46 GMT
Last edited by Björn Stenberg (zagor) - Tuesday, 15 April 2003, 22:39 GMT
Task Type Bugs
Status Closed
Assigned To Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen)
Operating System
Severity Low
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No


HI, i found out that in th recent daily builds, specifically
oct. 31, and Nov. 1st, Text displayed on the first line of
my Jukebox doesnt display. I put "Archie's Jukebox" on
the first line, and it doesnt show now. I am sure that i
put it in the right place, because t works with daily build
oct. 30. Also, when I fast forward in the daily builds,
going all the way back to when 1.4 came out, the fast
forward only changes the progress bar, and not the
numbers..i was not sure if this was a bug, or intentional,
but Bjorn told me to post it here.

(attached is the default.wps that has "Archie's Jukebox"
in the title)
This task depends upon

Closed by  Björn Stenberg (zagor)
Tuesday, 15 April 2003, 22:39 GMT
Reason for closing:  Fixed
Comment by Anonymous Submitter - Saturday, 02 November 2002, 21:09 GMT

sorry, u fergot to add something - i have a recorder 20, with
the "burnt in" firmware 5.08, and am using cvs oct 30.
Comment by Anonymous Submitter - Tuesday, 05 November 2002, 15:14 GMT

I have exactly the same problem on my Recorder 20GB with Firmware 1.28 and newer daily builds.

Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Wednesday, 06 November 2002, 09:12 GMT

Both issues are now fixed in CVS.