Rockbox

Tasklist

FS#6190 - Songs not played from beginning

Attached to Project: Rockbox
Opened by Daniel Dorau (danield) - Sunday, 15 October 2006, 17:01 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System Iriver H300 series
Severity Medium
Priority Normal
Reported Version
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

I experienced the following:

Searched tag database for a title with 'swa', found to titles, selected the first one to play.
After the first title was completed (~ 3:30 playtime), it went to the second title of the search list but instead of playing that second title from the beginning, it started to play the second title from 3:30!

daily build of today (20061015)
This task depends upon

Closed by  Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen)
Saturday, 19 May 2007, 16:15 GMT
Reason for closing:  Out of Date
Additional comments about closing:  No reply
Comment by Daniel Dorau (danield) - Sunday, 15 October 2006, 17:19 GMT
Just noticed, and maybe related or the same bug:

Playing all songs on disk in random order, I noticed that sometimes when skipping manually or automatically (because the previous song ended) to the next song the progress bar is already at 100%, the song time seems to continue to count from the last songs end time, and the time left counter (as used by my theme) shows something like -0:-52.
Comment by Steve Bavin (pondlife) - Thursday, 19 October 2006, 12:15 GMT
Hi Daniel,

The rebuffering code has been reworked recently - could you get a new CVS or daily build and see if this is still a problem?

Loading...