Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: RE: my recorder

RE: my recorder

From: edx <Felix.Arends_at_gmx.de>
Date: Sat, 12 Oct 2002 21:58:42 +0200

Are you sure that you savely-removed your USB connection? If the file
was being written into the cache and really written to the disk, the old
file might still be there. Maybe it helps, if you try again.
Regards,
            Felix Arends
 
-----Original Message-----
From: owner-rockbox_at_cool.haxx.se [mailto:owner-rockbox_at_cool.haxx.se] On
Behalf Of James Camastra
Sent: Saturday, October 12, 2002 9:10 PM
To: rockbox_at_cool.haxx.se
Subject: my recorder
 
I downloaded 1.3 after having problems with my recorder. I was having
skipping problems with the 1.3 and then it wouldn't work at all. The
resume screen was locked upon turning on the recorder. My recorder
worked, what appears to be fine, with the original OS. I was happy to
see the 1.4 and quickly installed it. It doesn't seem to be working at
all. The stock OS is working without recognizing the1.4. I downloaded
1.4, copied, pasted into my Jukebox folder and changed the name to
ajbrec.ajz. When I turn the Recorder on the RockBox screen doesn't
flash on like it used to. Please help, this is getting frustrating.
In Good Health,
 
James Camastra, CSCS
www.camastra.com
917-407-8467
Received on 2002-10-12

Page template was last modified "Sat Sep 18 20:21:06 2021" The Rockbox Crew -- Privacy Policy