Rockbox.org home
release
dev builds
extras
themes manual
wiki
device status forums
mailing lists
IRC bugs
patches
dev guide



Rockbox mail archive

Subject: Re: my charging test on recorder 20 --- first results

Re: my charging test on recorder 20 --- first results

From: mourad jaber <mjaber_at_centralpay.net>
Date: Mon, 22 Sep 2003 10:07:39 +0200

Hello,
All percentage I give are 15 minutes after turn on RomBox to prevent the
low power report after start...
I can try to redo it and check runtime battery values.... So I do it
this week... Next report on friday :)
What are exatly runtime values you need ?
In the same time, do you want me to do some more tests or is it enought ?
See you,

Mourad


[IDC]Dragon wrote:

>Hello Mourad,
>
>thanks a lot for your tests, hope this helps to tell myths from facts.
>
>
>
>>One test I haven't done is chaging with Rombox in normal run ( not with
>>charging screen ) but I don't now if it can change something...
>>
>>
>
>Well, it in fact really can matter, because then the settings are loaded,
>versus the charging screen is working with defaults, of which one may be wrong
>and actually causing this.
>
>
>
>>no hardware mod ( original hd, cells, charger and 2Mo of ram )
>>I hope that can help to solve that issue.
>>Please tell me if you want more informations/tests...
>>
>>
>
>One question: Have you checked if the runtime you get from the charge could
>match the percentage you've seen? This is not necessarily the case, the
>percentage is more a kind of guess.
>
>Thanks again,
>
>Jörg
>
>
>
Received on 2003-09-22

Page was last modified "Sat May 23 08:12:40 2020" The Rockbox Crew