dev builds
themes manual
device status forums
mailing lists
IRC bugs
dev guide

Rockbox mail archive

Subject: Re: iriver h10 install problem

Re: iriver h10 install problem

From: Shiner <>
Date: Wed, 25 Jun 2014 19:22:28 +0100

----- Original Message -----
From: "Roger" <>
To: <>
Sent: Wednesday, June 25, 2014 4:47 PM
Subject: Re: iriver h10 install problem

> Just FYI. Every time I would get such a message with any such destination
> device, the error was usually caused by the destination device being write
> protected or write permissions were not given.
> As such, make sure you perform these tasks as root or with system
> administrator
> privileges, and double check write operations are really being performed
> by
> also checking the time/date stamps on the destination files.
> So, just an FYI to make sure you're checking the time stamps! So many
> times,
> I've been caught by this simple error of not having written anything to
> the
> device.
> If files are being written, then I'm stumped.

Hi Roger

I had just formatted <again> and used the iriver recovery tool. I tried *US*
but it won't work, so I reverted to *Europe*. It now works OK as an *iriver*
pl layer.
This is it's current state ATM.

There are four folders within.
*Properties* gives the date as 12/01/2004 12:54

Althouuugh I am showing *Hidden Files* I can see no files within.

As far as I am aware... I am Sole user and administrator. I don't know how
to verify this though.

FWIW I only get the error message _after_ installing RB. I have to restore
to the above condition before I can get it working, nut it's useless to be
as I can't see it....which is why I need RB working.


Received on 2014-06-25

Page was last modified "Jan 10 2012" The Rockbox Crew