Notice: A non well formed numeric value encountered in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 96 Notice: A non well formed numeric value encountered in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 96 Notice: A non well formed numeric value encountered in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 96 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.flyspray.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /sites/rockbox.org/flyspray/adodb/adodb.inc.php on line 845 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /sites/rockbox.org/flyspray/includes/class.user.php on line 111 FS#9628 : Sound sometimes doesn't work on mr100 if booted without headphones plugged in

Rockbox

Tasklist

FS#9628 - Sound sometimes doesn't work on mr100 if booted without headphones plugged in

Attached to Project: Rockbox
Opened by Frank Gevaerts (fg) - Friday, 12 December 2008, 23:46 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status New
Assigned To No-one
Operating System Another
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No

Details

Tested with r19410

If I boot with the headphones plugged in, sound always works (at least I didn't have it fail yet). If I boot without headhones plugged in, and plug them in later, sound often doesn't work. This may also depend on whether the player was turned off for a long time, whether the previous boot was USB mode, and whether the headphones were unplugged before or after shutting down.
This task depends upon

Loading...