Rockbox

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bugs
  • Category Music playback
  • Assigned To No-one
  • Operating System
  • Severity Low
  • Priority Very Low
  • Reported Version Daily build (which?)
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes
  • Private
Attached to Project: Rockbox
Opened by Anonymous Submitter - 2003-03-27
Last edited by linusnielsen - 2005-08-22

FS#1141 - FM Recorder 20 sound cuts off

On the FM Recorder archos20030325.ajz build, the
software will stop sending sound to the headphones,
even though the song is still playing. It usually
happens at the end of tracks in playlists, and anytime
in regular (non-playlist) playback.

dfeder@vertex.ucls.uchicago.edu

Closed by  bagder
2006-03-02 10:30
Reason for closing:  Out of Date
Additional comments about closing:  

No response.

Project Manager

Can you give us some more information, like the bitrate of
the song that fails to play?

Anonymous Submitter commented on 2003-08-08 20:16

I’m getting the same problem. Have not been able to
determine a common cause. Sometimes I go for days and
don’t get it. Othertimes, it will happen 3 times in 10 minutes.
Mostly my songs are 128K bitrate but I’ll try to see if different
bitrates cause this.

Anonymous Submitter commented on 2003-11-05 18:20

I get the same problem. I’m using the flashed ROM version. I
too can’t track down why it’s happeing. I try replaying the
songs that it happens with with and they tend to work fine.

Anonymous Submitter commented on 2004-01-29 00:52

This sounds exactly like bug #717299

Anonymous Submitter commented on 2004-05-17 08:36

I get the same problem, and it’s usually reproducible when I’m
mowing the lawn. I think the vibration of the mower / buffer
can’t keep up seems to be the source of the problem. If I
FF/RW enough that it needs to read from the hard drive
again, it usually starts playing again. 128kbps

gkb@netzero.net

Project Manager

Is anyone getting this *without* vibrations with the latest
daily build?

Anonymous Submitter commented on 2004-09-12 19:29

I’ve seen this happen too. If a song resumes on power up
near the end of the song (last minute or so) it will almost
always mute the output. Metering stops but track play time
coninues. Next song may or may not unmute audio.

Stu sae@nycradio.com

Project Manager

Does this problem exist in the current daily builds?

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing