Rockbox

Tasklist

FS#1171 - noticed some MP3's wont play when year in ID3 tag = 0

Attached to Project: Rockbox
Opened by James Heiserman (jheiserperson) - Sunday, 06 April 2003, 02:04 GMT
Last edited by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Saturday, 13 March 2004, 21:48 GMT
Task Type Bugs
Category Music playback
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System
Severity Low
Priority Normal
Reported Version Daily build (which?)
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 0%
Votes 0
Private No

Details

I have 2 songs from a the same band. One will stop
producing sound after about 15 seconds, and the other
one locks up the archos fm recorder and reboots in
about 10 seconds. If i changed the ID3 tag year data to
read 2000 instead of zero, they play fine, but then if i
change the year data back to 0, it still plays. Then
again, i have other MP3's with year set to 0 that play
fine. I think it has something to do with simply opening
the ID3 tag in an editor and resaving it. i have Archos
1.30j for the FM recorder 20 gig. i have daily build CVS
030405 and use RealOne player to change the ID3 info.
i have attached an mp3 that exibits this odd behavior.
This task depends upon

Closed by  Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen)
Saturday, 13 March 2004, 21:48 GMT
Reason for closing:  
Additional comments about closing:  Logged In: YES
user_id=259137

No response for almost a year. I'm closing this one.
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Sunday, 06 April 2003, 08:30 GMT

There is no file attached.
Comment by James Heiserman (jheiserperson) - Monday, 07 April 2003, 01:42 GMT Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Tuesday, 08 April 2003, 00:40 GMT

James,

I don't get it. I mentioned that you haven't attached the
failing MP3 file. You answer me by pointing to the Rockbox
FAQ. Why?
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Sunday, 13 April 2003, 22:31 GMT

Hello???

Could you please attach a failing file so I can analyze it?
Comment by Linus Nielsen Feltzing (linusnielsen) - Saturday, 13 March 2004, 21:48 GMT

No response for almost a year. I'm closing this one.

Loading...