Rockbox

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bugs
  • Category User Interface
  • Assigned To No-one
  • Operating System All players
  • Severity Medium
  • Priority Very Low
  • Reported Version Daily build (which?)
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes
  • Private
Attached to Project: Rockbox
Opened by Akio Idehara - 2011-09-14
Last edited by Thomas Martitz - 2011-11-05

FS#12279 - Sansa Clip+: Music playback is returned to the head when wps is changed since r30486

Sansa Clip+: Music playback is returned to the head when wps is changed since r30486 with simulator and real
— (1) play music
(2) select “cabbiev2” wps from “Browse Theme Files” (3) then music playback is returned to the head

Closed by  Thomas Martitz
2011-11-05 10:14
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  

r30900

Jonathan Gordon commented on 2011-09-14 13:03

I don’t know what you mean by “return to head” there, I’m assuming you mean start of the song?

Anyway, I got a segfault with this so it is definitly a bug.

Akio Idehara commented on 2011-09-14 13:10

Yes, I mean start of the song.
And I mistake that this bus is not r30486 but r30499.
#Sorry for my poor English.

Jonathan Gordon commented on 2011-09-14 13:13

r30498 works?

Akio Idehara commented on 2011-09-14 13:36

Yes, r30498 works and r30499 does not work.
Changing language is also the same.

Václav Brožík commented on 2011-09-21 16:44

I received an exception too but it did not happen with every WPS change. Maybe I have a photo of the exception screen.

Václav Brožík commented on 2011-09-22 07:22

Here is the exception message:


*PANIC*
audio_reset_buffer_noalloc(): EOM (65536 > 0)


I took the photo on 2011-09-12 22:41 so I am almost sure that I had r30514 installed at the time.
And yes, this happened on Sansa Clip+.

Richard Brittain commented on 2011-09-23 01:10

I discovered a similar “playback restarted” issue with the Sansa e200v1, both live and Linux sim, while testing the  FS#12273  patch, though so far only when switching to the ipodosha-v1.4 theme ( http://themes.rockbox.org/index.php?themeid=1416&target=sansae200 ). Per JD’s responses there, it’s the same bug as here.

I see JD just revised this bug to “all players”. Since it appears the only hardware connection between the Clip+ & e200v1 is an ARM-based core (which doesn’t explain the e200v1 sim), that’s probably correct.

Admin
Björn Stenberg commented on 2011-10-27 09:15

Is this still happening with latest svn?

Akio Idehara commented on 2011-10-27 12:52

This does not happen with latest svn.

Admin
Björn Stenberg commented on 2011-10-27 13:08

15:07 <JdGordon> Zagor: the restarting playback of the current track *does* still for sure happen in svn
15:07 <JdGordon> the crashes dont though

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing