Rockbox

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bugs
  • Category Music playback
  • Assigned To No-one
  • Operating System All players
  • Severity Low
  • Priority Very Low
  • Reported Version Release 3.9
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes
  • Private
Attached to Project: Rockbox
Opened by Idiot Inside - 2011-10-09
Last edited by speachy - 2024-04-22

FS#12326 - Clip+ have noise when play .ape files

I think there is a problem with a .ape codec ,when i play .ape files it will have a sound like radiosound.The time happen randomly with each .ape files and when i playback again it still happen at that time.Exp:ABC.ape will have have a noisy sound at 0:10 and when i play again it still happen at 0:10

Closed by  speachy
2024-04-22 21:58
Reason for closing:  Out of Date
Additional comments about closing:   Warning: Undefined array key "typography" in /home/rockbox/flyspray/plugins/dokuwiki/inc/parserutils.php on line 371 Warning: Undefined array key "camelcase" in /home/rockbox/flyspray/plugins/dokuwiki/inc/parserutils.php on line 407

This is quite out of date now. Much has changed. Please retest with a current build and open a new ticket if it's still broken.

Sry Micheal for not comment in oneweek,because i had little bit busy,anyway before i download your file i had reinstall rockbox and seem almost all the .ape files (including your file) play normal except some.
So i keep checking my clip+ and i think it'll happen with all my ape agian soon.

Maybe connected to  FS#12160 .

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing